Equifit
Een soepel paard is een blij paard 


Wie zijn wij?

Ik ben Jessica Donker, geboren in 1998 en woonachtig in het gezellige Nieuwleusen. Paarden zijn mijn passie, en ik ben al van jongs af aan met paarden bezig. Ik heb zelfs het geluk dat ik mijn eigen paarden heb. Deze paarden start ik ook in de sport. 
Na mijn opleiding tot paraveterinair heb ik een HBO-studie Medische beeldvorming en radiotherapeutische technieken afgerond.

Ik miste het buiten zijn, de frisse lucht en de rust die paarden met zich meebrengen. Daarom besloot ik de opleiding tot paarden sportmasseur te volgen. Het voelde als de perfecte manier om mijn passie voor paarden te combineren met mijn interesse in medische wereld.

En raad eens? Ik heb mijn eigen bedrijf opgestart! Ik ben ontzettend enthousiast om mijn kennis en vaardigheden te gebruiken om paarden te masseren en hun welzijn te verbeteren. Het is echt geweldig om te doen waar ik van hou en tegelijkertijd anderen te kunnen helpen.
Dus dat ben ik - een zorgmedewerker, paardenliefhebber, fanatieke dressuurruiter, masseur en ondernemer uit Nieuwleusen!🐎✨