Equifit
Een soepel paard is een blij paard 


Onze diensten 

Massagebehandeling

Paarden kunnen net als mensen soms stijfheid, spanning en ongemak ervaren. Dit kan komen door intensieve training, blessures of gewoonweg van ouderdom. Massage is een behandeling die niet alleen helpt bij het verminderen van spierspanning en ongemak, maar ook bij het verbeteren van de flexibiliteit, bloedsomloop en algehele welzijn van het paard. Mijn massages zijn aangepast aan de individuele behoeften van elk paard, met als doel hen te helpen zich comfortabeler en gelukkiger te voelen.

Wat mijn massagebehandelingen omvatten:
- Grondige Evaluatie: Ik begin met een zorgvuldige evaluatie van het paard om de specifieke behoeften en probleemgebieden te identificeren.
- Aangepaste Massage: Ik pas verschillende massagetechnieken toe, waaronder ontspanningsmassage, diepe weefselmassage en stretching, om de spieren van het paard te ontspannen en te versterken.
- Revalidatieondersteuning: Mijn massages zijn gericht op het ondersteunen van het revalidatieproces van uw paard, het bevorderen van genezing en het voorkomen van verdere blessures.
- Advies en Oefeningen: Ik geef advies over oefeningen en stretches die u met uw paard kunt doen tussen de massagesessies door, om de voordelen van de behandeling te behouden.

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw paard. 

Maandactie!

In januari hebben we de volgende actie:

2e paard voor 10 euro! Maak snel een afspraak om gebruik te maken van de korting. 

Massagetarieven

Massage eerste behandeling

€ 30,-

excl. reiskosten
50 min behandeling.

Massage herhaal behandeling 

€ 35,-

excl. reiskosten
40 min behandeling.

Opbouwtraject 

€ 75,-

Excl. reiskosten
3 behandelingen die elkaar opvolgen binnen 20 weken.


Cursus 

 🐴 Ontdek de Wereld van Paardenmassage en Anatomie!🐴

Wil je je passie en kennis voor paarden naar een hoger niveau tillen? Ben je gefascineerd door de anatomie van deze majestueuze dieren? Dan is onze cursus Massage en Anatomie bij Paarden perfect voor jou! 

🌟 Wat Bieden Wij? 🌟
In deze uitgebreide cursus leer je niet alleen de kunst van het masseren van paarden, maar ook de diepgaande anatomie die hierachter schuilgaat. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden door zowel de theorie als de praktijk, waardoor je een dieper begrip ontwikkelt van de fysieke structuur en het welzijn van paarden. 

🔍 Cursusinhoud:
1. Theoretische Kennis: Leer alles over de anatomie van paarden. Wat zijn de grote spiergroepen en welke spieren zijn belangrijk bij het rijden en bewegen van het paard?
2. Praktische Vaardigheden: Ontwikkel professionele massagetechnieken die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en prestaties van paarden. Leer een massagegun te gebruiken en weet welke spieren cruciaal zijn om soepel te houden.
3. Individuele Aandacht: Kleine groepen verzekeren persoonlijke begeleiding en voldoende interactie.
4. Certificaat van Voltooiing: Je kan kiezen om een certificaat van deelneming te ontvangen na succesvolle afronding van de cursus.

💰 Investering in Je Passie:
De cursus kost slechts €250 per groep van maximaal 8 personen, exclusief reiskosten. Maar hier is het goede nieuws: de kosten worden gedeeld door alle deelnemers! Dit betekent dat je hoogwaardige instructie krijgt voor een fractie van de prijs. De cursus duurt bij 8 deelnemers ongeveer 3,5/4 uur. 2 uur theorie en 1,5 uur praktijk. 

🗓️ Belangrijke Details:
- Duur: De cursus kan zowel doordeweeks als op een avond of weekend gepland worden.
- Paarden om op te oefenen dienen aanwezig te zijn. Mocht dit lastig zijn kan ik in overleg ook een paard meenemen.
- Materiaal: Alle benodigde materialen worden verstrekt, zodat je je volledig kunt concentreren op het leren. 

Grijp deze kans om je kennis te vergroten, nieuwe vaardigheden te leren en je liefde voor paarden te verdiepen. Neem vandaag nog contact met ons op om je plek te reserveren in deze boeiende cursus!

🐴 Datums voor 2024 komen binnenkort online 🐴