Equifit
Een soepel paard is een blij paard 

MAANDELIJKSE GUIDE.

Ontdek de ultieme 28-daagse gids voor ruiters voor slechts €9,99! Onze gids biedt dagelijkse instructies en oefeningen die je helpen om fitter, sterker en conditioneel beter te worden samen met je paard. Kies zelf in welke maanden je wilt deelnemen, zodat het perfect in jouw schema past. Bovendien krijg je begeleiding en motivatie in onze inspirerende community samen met gelijkgestemde ruiters. Samen werken we aan een optimale gezondheid en prestaties voor jou en je paard! 

Equi-fit

Maandelijkse guide

Guide september

De maand guide van september met veel tips, oefeningen, trainingen en meer voor zowel ruiter als paard.

Ontdek de ultieme 28-daagse gids voor ruiters voor slechts €9,99! Onze gids biedt dagelijkse instructies en oefeningen die je helpen om fitter, sterker en conditioneel beter te worden samen met je paard. Kies zelf in welke maanden je wilt deelnemen, zodat het perfect in jouw schema past. Bovendien krijg je begeleiding en motivatie in onze inspirerende community samen met gelijkgestemde ruiters om elkaar te motiveren. Samen werken we aan een optimale gezondheid en prestaties voor jou en je paard!


Prijs:
€ 9,99
Inbegrepen btw 21%
€ 1,73


Voorwaarden - Opmerking bij zending
Na het aanschaffen van de guide krijg je een bevestiging via de mail, met de betaallink. Indien je de guide hebt aangeschaft dien je deze betaallink te voldoen. Hierna krijg je 2 dagen voor de start van de maand de guide via de mail en wordt de community opgestart. 

De community is een whatsapp-groep waarin je vragen en ervaringen kan delen. Je krijgt motivatie en motiveert anderen. Start de verandering en ga voor een sterke en soepele toekomst voor jou en jouw paard!

Als je vragen hebt, neem gerust contact op.